Valesti teed ületanud jalgrattur ja jalakäija said viga

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada.
Ülekäigurada. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ööpäeva jooksul sai liikluses viga kolm inimest, kes tuli toimetada haiglasse. Kaks neist ületas teed valel ajal või selleks mitte ettenähtud kohas ning üks ei kasutanud turvavööd.

Eile kella 14.49 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tartu maantee ja Liivalaia tänava ristmikul, kus buss Scania, mida juhtis 68-aastane Rein, sõitis otsa sõiduteed punase fooritule ajal ületanud jalakäijale. Jalakäija, 19-aastane Kajeli, toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 17.24 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee 108 juures, kus sõiduauto Toyota Avensis, mida juhtis 60-aastane Juri, sõitis otsa sõiduteed jalgrattaga ületanud 29-aastasele Kristole, kes toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Jalgrattur ületas sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas.

Täna öösel kella 00.50 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Pärnu- Rakvere- Sõmeru maantee 86. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 29-aastane Sigrid, kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi. Järvamaa Haiglasse toimetati tagaistmel lahtise turvavööga sõitnud 27-aastane Reimo.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narkojoobes ja 15 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles