Ettevõtjad panid Varvara mõrvarini viiva vihje eest välja preemiaraha

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvalaste lilled ja küünlad Varvara mälestuseks tüdruku leidmiskoha lähistel.
Narvalaste lilled ja küünlad Varvara mälestuseks tüdruku leidmiskoha lähistel. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Grupp ettevõtjaid paneb märtsis Narvas tapetud 9-aastase Varvara mõrvarini viiva vihje eest välja kuni 10 000 euro suuruse vaevatasu.

Eestis elavate laste turvalisuse pärast muretsevad ettevõtjad annavad kuni 10 000 eurot inimesele vihje eest, mis viib enam kui kaks kuud tagasi Narvas tapetud Varvara Ivanova mõrtsuka tabamiseni, teatas Peeteli kiriku sotsiaalkeskus.

«Meie südameasjaks on ohu- ja turvatunne säilimine mitte ainult Ida-Virumaal elavatel lastel, vaid Eestis tervikuna. Seetõttu oleme otsustanud anda inimesele, kelle vihje viib Varvara mõrtsuka tabamiseni kuni 10 000 eurot,» rääkisid ärimehed, kes soovivad jääda anonüümseks. Tegemist on ettevõtjatega, kes on Peeteli kiriku sotsiaalkeskuse tegevuse pikaajalised toetajad.

Igasugune informatsioon, tundugu see nii ebaoluline kui tahes, võib olla mõrva võimalikuks lahendamiseks väga oluline. Igasugune teile teadaolev infokild tuleks edastada telefonil, mida kontrollib politsei koostöös prokuratuuriga: 337 2345.

Vihje eest välja pandud vaevatasu maksmine toimub pärast prokuratuuri ja politsei kinnitust, et tänu esitatud vihjele on kuriteos kahtlustatav tabatud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles