Juhtimisõiguseta roolijoodik sõitis vastu puud

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Täna varahommikul kella 5.05 ajal juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere vallas Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maantee 3,3. kilomeetril, kus sõiduauto BMW, mida juhtis joobes ja juhtimisõiguseta 21-aastane Stanislav, kaotas valesti valitud sõidukiiruse tõttu juhitavuse, mille tulemusena sõitis lauges paremkurvis paremale teelt välja vastu puud.

Rakvere politseiosakonna juhtivkonstaabli Toivo Grünbergi sõnul sai kirjeldatud liiklusõnnetus jätku, siis kui pärast vastu puud sõitmist väljus BMWst kõrvalistuja ja astus ette Rakvere poolt tulnud autole Volkswagen Sharan, mida juhtis 24-aastane kaine Rein, vahendas Ida prefektuuri pressiesindaja.

BMWst väljunud Tõnu riivas Volkswagen Sharani peeglit, mille tagajärjel see purunes.

Liikluõnnetuse tagajärjel sai kerge tervisekahjustuse juhi kõrval istunud joobes 33-aastane Tõnu, kes toimetati Rakvere haiglasse ning lubati hiljem kodusele ravile.

«Ehkki seekord päädis liiklusõnnetus imekombel vaid materiaalse kahjuga, on BMW roolis olnud autojuhi käitumine vastutustundetu ning kõiki liiklejaid ohtu seadev,» ütles juhtivkonstaabel.

«Mõtlematusest ja elu ohtu seadvast käitumisest räägib seegi tõik, et autos viibinud meestel olid turvavööd kinnitamata, seega on mõlemale antud võimalus toimunu üle järele mõelda ja järeldused teha,» lisas Toivo Grünberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles