Tervenev Mart Laar naasis Facebooki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits / Postimees

Insuldist taastuv endine kaitseminister Mart Laar (IRL) naaseb tasapisi oma varasemate toimetamiste juurde, üle mitme kuu tegi Laar taas sissekande oma Facebooki lehele.

«Head toetajad, tahan teid kõiki tänada mulle saadetud heade soovide eest. Teie toetus ja kaasaelamine on mulle andnud jõudu võitluseks oma tervise eest. Minu aktiivsus Facebookis jääb veel madalaks, aga püüan siin toimuvat siiski jälgida. Tänan teid kõiki veelkord!,» seisab tänases postituses nii inglise kui eesti keeles.

Viimati kirjutas Laar oma Facebooki seinal 17. veebruaril, mil jagas põgusalt muljeid filmi «Raudne leedi» kohta. Päev hiljem tabas Laari insult, mis viis ta kuudeks haiglavoodisse. Raske haiguse tõttu loobus Laar ka kaitseministri ametist.

Perekond on Laari tervenemist korduvalt kinnitanud. Kahe nädala eest üllatas staažikas poliitik üle pika aja esimese arvamusartikliga. Nimetades ennast haigeks eurooplaseks, ilmus Postimehes Laari arvamuslugu «Krugman, Ilves ja kompleks».

Paljude jaoks oli Laari leheartikkel siis lootustandev märk sellest, et ta võiks lähiajal aktiivsesse poliitikasse naasta. Õhtulehe telefonikõnele vastas Laar samal päeval nõrgal häälel. Lehe kirjelduse kohaselt oli poliitikul küll kohati kergeid raskusi sõnade rittaseadmisega, ent muidu tundus ta igati paljutõotavas vormis olevat.

«Olen endiselt haige,» nentis Laar Õhtulehele, andes lühikeses intervjuus mõista, et kui tal midagi tulevikuski keelel-meelel kripeldab, saab avalikkus temast veelgi kuulda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles