Reformierakond kaalub liikmemaksude otsekorralduslepingute sõlmimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kukk
Martin Kukk Foto: Raigo Pajula / Postimees

Liikmemaksud võiksid erakonna eelarve tulude poolest suurema osa moodustada, tõhusamat rahakogumist hõlbustaks praeguste meeldetuletuste asemel otsekorralduse võimalus, leidis Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

«Erakonna üldeelarvest võiksid kindlasti liikmemaksud moodustada suurema osa, kui nad seda täna on. Küll aga on meil olemas plaan, kuidas liikmemakse tõhusamalt koguda. Üheks mõtteks on lähitulevikus seada sisse võimalus liikmetel erakonnaga sõlmida otsekorralduslepinguid, mis annavad võimaluse liikmemakse maksta mugavamalt,» rääkis Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

Kuke sõnul on liikmemaksu tasumine erakonna liikmete põhikirjaline kohustus ning aeg-ajalt tuletatakse seda neile ka meelde. Need reformierakondlased, kellel liikmemaks tasumata on, ei saa erakonna juhtorganitesse kandideerida ega neid ka ise valida. Muid sanktsioone erakond oma rahalisi kohustusi mittetäitvate liikmete suhtes ei tarvita.

Kukk nentis, et erakonna eesmärk olla järgmisel aastal Eesti suuri erakond kasvataks lisaks liikmete nimekirjale ka erakonna liikmemaksude eelarverida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles