Teetööd häirivad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kell 8.00-18.00 on teetöödeks liiklusele suletud Võru maakonnas Uue-Antslas Uue-Antsla–Vana-Antsla tee kilomeetril 0,5. Ümbersõit on tähistatud Vana-Antsla kaudu.

Täna öösel kell 23.00-2.00 on remonttöödeks liiklusele suletud Põlvas Jaama tänava raudteeülesõit (Kanepi-Leevaku maantee 23. kilomeeter). Ümbersõit toimub Partsi-Holvandi-Vanaküla kaudu.
Kruusatee remonttööde tõttu on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Järva maakonnas Kirna-Virika-Änari teel Virika-Änari lõigul (2,8-7,6 kilomeetril).

Sademeteta ilma korral tehakse pindamistöid ja kiirusepiiranguks on 30 km/h Tartu maakonnas Tatra-Otepää-Sangaste maanteel Tatra-Pangodi lõigul, Järva maakonnas Paide-Nahkmetsa teel Paidest-Viraksaareni (0,0-3,9 kilomeetril) ja Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kadrinast-Rakvereni (157,2-171,4 kilomeetril).

Seoses võistlustega Valga ja Viljandi maakonna teedel on alates kella 12.00-14.00 kehtestatud ajutisi liikluspiiranguid ning vajadusel liiklust reguleeritakse Otepää-Nüpli-Sihva maanteel 0-6,3 kilomeetril; Otepää-Kääriku maanteel 3,3-7,4 kilomeetril; Pühajärve-Pukamõisa teel 0-18 kilomeetril; Pukamõisa-Purtsi teel 0-7,6 kilomeetril ja Viljandi-Rõngu maanteel 11-41,3 kilomeetril.

6.-7.juulil toimub rattaretk «Tahan sõita ohutult» Viljandi-, Valga - ja Pärnumaa teedel. Reedel kell 11.00 saab start alguse Viljandist ja lõpetatakse Valgas, laupäeval aga suundub retk läbi Lätimaa Mõisakülla ning sealt edasi läbi Kilingi-Nõmme Ristikülla.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles