Valitsus nimetas Paavo Nõgeneni kultuuriministeeriumi kantsleriks

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Nõgene
Paavo Nõgene Foto: Sille Annuk

Valitsus pikendas oma tänasel istungil kultuuriministeeriumi praeguse kantsleri Siim Suklese ametiaega selle aasta lõpuni ning nimetas 2013. aasta algusest uueks kantsleriks Paavo Nõgeneni.

Avaliku teenistuse seadus sätestab, et ministeeriumi kantsler nimetatakse ametisse tähtajaliselt viieks aastaks. Sukles soovis ameti maha panna, ent andis nõusoleku enda nimetamiseks kantsleri ametikohale 1. novembrist kuni 31. detsembrini sel aastal, mistõttu tehti erandina otsus nimetada kantsler ametisse lühemaks tähtajaks.

Sukles on töötanud kultuuriministeeriumis alates 2001. aastast asekantslerina ja aastast 2002 ministeeriumi kantslerina.

Uue kantsleri Paavo Nõgeneni ametiaeg kestab 31. detsembrini 2017. aastal.

Alates 2007. aastast juhib Nõgene Vanemuise teatrit, enne seda töötas ta teatris erinevatel ametikohtadel. Ta on SA Tartu Kultuurkapitali nõukogu liige ja SA Tartu Loomemajanduskeskus nõukogu esimees. Alates maist 2012. aastal on ta Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu liige.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles