TV3: Viljandis selguvad parimad tuletõrjesportlased

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader TV3 videost

Viljandis toimuvatel võistlustel selgitatakse välja parimate kutseoskustega päästekomandod ja lisaks neile ka Eesti meistrid tuletõrjespordis.

Nimelt võistlevad tulest ja veest läbi käinud elukutseliste päästjate varjus ka poisid ja tüdrukud, kes samuti ihkavad päästjaks saada, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Võistleja Karl Ojarand ütles, et on juba ammu tuletõrjespordi vastu huvi tundnud, käib trennis ja peab ala endale sobivaks. Tulevikus tahab poiss enda sõnul kindlasti tuletõrjujaks saada.

Konksredeli harjutuses ei jäänud tüdrukud poistele sugugi alla, kuigi praegu on Eestis teadaolevalt vaid üks naissoost päästja. Võistleja Maret Kaldmäe ütles, et tal on olemas sel alal vajalikud kiirus ja täpsus, Liis Hulkko aga rääkis, et tahab saada politseinikuks või sõjakooli minna.

Eesti meistrivõistlused tuletõrjespordis jätkuvad Viljandis ka homme.

Professionaalseid päästekomandosid tuli võistlema kümme. Kahe päeva jooksul võetakse mõõtu konksredeli harjutusel, teatejooksus, takistusjooksus ja hargnemisel mootorpumbaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles