Bordelliäri ajanud naine sai süüdistuse orjastamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eeloleval sügisel algab Tallinnas kohtuprotsess naise üle, kes uurimisandmetel asutas Tallinnas ligi kuue aasta jooksul mitmeid bordelle ning muuhulgas sundis üht naist seal prostituudina töötama.

Prostitutsioonile kaasaaitamises ja orjastamises süüdistatav 36-aastane Sevil üüris uurimisandmetel aastail 2006-2012 Tallinnas Välja, Lembitu ja Väike-Ameerika tänaval asuvaid ruume elamiseks ja töötamiseks prostituutidele ning vahendas neile kliente ja võttis selle eest endale poole intiimteenuste osutamise eest saadud rahast. Samuti süüdistatakse Sevili selle, et ta sundis aastail 2009-2010 üht naist tegelema prostitutsiooniga tahtevastaselt, ähvardades teda füüsilise vägivallaga ja määrates rahatrahve.

Koos Seviliga peavad astuma kohtu ette ka kaks taksojuhti, 37-aastane Pavel ja 31-aastane Deniss, keda prokuratuur süüdistab prostitutsiooni vahendamises. Süüdistuse järgi korraldasid taksojuhid oma klientidele huvi korral kokkusaamisi prostituutidega ja sõidutasid prostituute klientide juurde ning said selle eest klientidelt ja prostituutidelt raha.

Politsei pidas kõik kolm kahtlustatavat kinni tänavu 9. jaanuaril. Sevil võeti kohtu loal eeluurimise ajaks vahi alla, kuid vabastati käesoleval nädalal pärast eelistungit.

Harju maakohus hakkab kriminaalasja arutama üldmenetluses 6. novembril.

Sevili on varem kriminaalkorras karistatud kolm korda ja Pavelit kaks korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles