Vaata, mis toimub täna liikluses!

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Toomas Huik / Postimees

Maanteeinfokeskus annab tada, mis toimub täna Eesti maanteedel.

Tänasest kuni järgmise nädala lõpuni asfalteeritakse Harju maakonnas Lagedi-Aruküla-Peningi maanteel Järsi ristmiku ja Aruküla ristmiku vahelist remondilõiku (km-d 8,6-11,3).

Aruküla-Lagedi suuna liiklus on ümber suunatud Järsi kaudu. Lagedilt Aruküla poole toimub liiklus üle remondilõigu.

Meeldetuletuseks liiklejatele, et orienteeruvalt augusti alguseni on Iru raudteeviadukti remonttööde tõttu Tallinna-Narva maanteel Tallinnast väljasõidul viadukti juures liiklusele avatud vaid üks sõidurada ja kiirus piiratud 50 km/h. 

Seoses autoralli treeningsõitudega on kell 12-17 liiklusele suletud Võru maakonnas Vakari-Pari-Tsiistre tee Kergatsi ja Mäe-Suhka lõigul (km-d 4,3-8,2; v.a. ühistransport ja kohalikud elanikud). Ümber saab sõita Villa või Kündja kaudu.

Jalgratturid on täna teel:
* Viljandi maakonnas kell 11-14 marsruudil Karksi-Nuia–Abja-Paluoja–Halliste–Sultsi–Karksi–Ainja–Karksi-Nuia. Kiirust on piiratud kuni 50 km/h ja vajadusel liiklust reguleeritakse;
* Harju maakonnas kell 11-18 Tallinn-Saku-Laagri maanteel Tallinna piirist kuni Traani ringristmikuni Sakus (km-d 2,8-11,4) ja Saku-Tõdva teel Sakust Lille tee ringristmikuni (km-d 0-1,4). Kiiruspiirang kuni 50 km/h; 
* õhtul peale kella 5 Pärnu maakonnas marsruudil Mõisaküla–Kilingi-Nõmme–Ristiküla (Valga-Uulu maantee).

Ürituse tõttu on
* Võru maakonnas Rõuges liiklusele suletud Rõuge–Kurgjärve–Haanja maantee 1. kilomeetril. Ümbersõit toimub Rõuge rahvamaja tee ja Käätso-Rõuge-Luutsniku tee kaudu;
* Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Seidlas (118.km) piiratud kiirust 50 km/h;
* Lääne maakonnas Parila-Kiideva teel Sinalepal (78.km) piiratud kiirust 30 km/h.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles