Rattasõidud segavad täna liiklust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratturid. Foto on illustratiivne.
Jalgratturid. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maanteeinfokeskus annab teada, kus liiklejad peaks täna tähelepanelikumad olema.

Pärnu maakonnas Tihemetsa Lauri krossirajal toimuva motokrossiga seoses on kell 8-18 Tartu-Viljandi-Kilingi–Nõmme maanteel km 120,1-120,9  piiratud kiirust kuni 50 km/h ning kehtestatud peatumiskeeld.

Täna kella 11-18 on rallisõitude tõttu liiklusele suletud Võru maakonnas marsruut Siksälä–Kiviora–Savimäe–Väiko-Tiilige.

Kell 12-16.30 on Rakke rattamaratoniga seonduvalt liiklus häiritud Lääne-Viru maakonnas Rakke valla teedel. Liiklejatel palutakse olla tähelepanelik!

Taas on liiklusele avatud Harju maakonnas Jägala-Käravete maantee 10. kilomeetril asuv Soodla sild. Eeldatavalt kuni 1. oktoobrini jääb üks sõidurada liiklusele suletuks ning kehtima jääb kiiruspiirang 30 km/h.

 Esmaspäeval, 9. juulil alustatakse Harju maakonnas Tallinna ringteel Saue-Keila vahelisel lõigul (km 31,4-46) teekatte remonttöödega. Tööde tsoonis on piiratud kiirust 50 km/h. Tööd kestavad eeldatavalt kuni 11. juulini.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles