Michal: vanglateenistuse kolimine looks Ida-Virumaale 30 uut töökohta

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Justiitsministeerium kavatseb vanglateenistuse uueks aastaks Jõhvi kolida, justiitsminister Kristen Michali sõnul tähendab see Ida-Virumaale umbes 30 uut töökohta.

Ida-Virumaa arengukava näeb ette, et mõned keskasutused tuuakse kas Jõhvi või Narva ja üks nendest, mille ära kolimine pealinnast on otsustatud, on justiitsministeeriumi vanglateenistus, vahendab ERR Uudised.

«Umbes 30 töökohta on Ida-Virumaale juurde tulemas ja seda tõenäoliselt Jõhvi,» ütles Michal ja lisas, et pindade otsimine ja muu selline tegevus alles algab ja sellega tegeleb Riigi Kinnisvara AS.

Ministri sõnul on vanglateenistuse näol tegemist teenistusega, kus inimesed teevad kõike, mis vanglatesse puutub, alates vanglate juhtimisest ja lõpetades korruptsiooniga.

Küsimusele, kas need 30 töökohta täidavad Tallinnast Jõhvi tööle käivad inimesed, vastas Michal, et see sõltub kvalifikatsioonist ja kindlasti on ka Virumaal inimesi, kellel selline kvalifikatsioon on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles