Citypark: vastuseis tasulisele parkimisele lastehaigla juures on kummaline

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimiskorralduse muutus Mustamäe lastehaigla ümbruses.
Parkimiskorralduse muutus Mustamäe lastehaigla ümbruses. Foto: Toomas Huik

Tallinnas Lastehaigla juures parkimist korraldav Citypark peab vastuseisu uuele parkimiskorrale ootuspäraseks, kuid ei pea vana korra taastamist mõistlikuks.

Postimees kirjutas möödunud nädalal, et Mustamäel asuva Tallinna Lasteahaigla parklas vähendati tasuta parkimisaega tunnilt 15 minutile. Sellele olid vastu kõik inimesed, kellega ajalehe reporter kohapeal juttu tegi.

«Sõidukijuhid nõudsid nii ajakirjanduses, kui ka vahetult meilt tõkkepuid, et vältida parkimistrahve ja soovisid selgepiirilisemaid parkimistingimusi. Kõik olid valmis maksma selle eest ka parkimistasu,» peab Citypark Eesti juht Margus Risti kummaliseks valdavalt negatiivset vastukaja tasulisele parkimisele, kirjutab Õhtuleht. «Nüüd, kus on paigaldatud tõkkepuud, nõutakse jälle avaparklat.»

Uue korra taasmuutmiseks Risti põhjust ei näe. Risti selgitab, et varem rahastas parkimisega seonduvat sisuliselt haigekassa ja kõik maksumaksjad osalesid selles solidaarselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles