IT Kolledžisse sisseastumiseks on esitatud 769 avaldust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IT Kolledž.
IT Kolledž. Foto: Liis Treimann

Täna lõpeb IT Kolledžis riigieelarvelistele õppekohtadele vastuvõtt. Riigieelarvevälistele õppekohtadele saab sisseastumisavaldusi esitada kuni 18. juulini.

IT Kolledžisse on esitatud täna hommikuse seisuga riigieelarvelisetele õppekohtadele 623 avaldust ja riigieelarvevälistele õppekohtadele 146 sisseastumisavaldust. IT Kolledžisse sisseastujatele on esmakordselt 125 riigieelarvelist õppekohta.

Esimese vastuvõtu nädalaga laekus 100 avaldust enam kui varasematel aastatel samal perioodil.

IT Kolledžisse sisseastumise põhjusena on nimetatud head mainet ja huvi infotehnoloogia valdkonna vastu. Samuti tuuakse esile infotehnoloogia sektoris pakutavaid häid töötingimusi. IT Kolledžit peetakse parimaks IT-alasid õpetavaks kõrgkooliks.

Sisseastujate seas on huvilisi, kes kandideerivad teist aastat olles vahepeal õppinud mõnes teises kõrgkoolis. Sel aastal saab kandideerida päevaõppesse IT süsteemide administreerimine ja IT süsteemide arenduse õppekavadele ning infosüsteemide analüüsi õhtuõppe õppekavale.

Dokumentide vastuvõtt toimub riigieelarvelistele (RE) õppekohtadele 26. juuni-11. juuli ja riigieelarvevälistele (REV) kohtadele 26. juuni-18. juuli. Vastuvõtt kaugõppesse toimub 10.-18. september.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles