Vaata, mis toimub täna liikluses

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetruubi ehitus. Foto on illustratiivne.
Teetruubi ehitus. Foto on illustratiivne. Foto: Henn Soodla

Maanteeinfokeskus annab ülevaate täna Eestis tehtavatest teetöödest.

Harju maakonnas Tallinna-Paldiski maanteel remonditakse laupäevani teekatet Kloogaranna raudteeülesõidul (km 37,4-37,6). Kiirus on piiratud 30 km/h.

Harju maakonnas Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel jätkuvad täna asfalteerimistööd Sõrve ristmikul (km 9,2-9,4). Kiirus piiratud 30 km/h ja liiklust reguleeritakse. Tabasalus Ranna tee ristmikul (maantee 6,4.kilomeeter) töötavad foorid.

Teetruubi ehitustöödeks on kell 9-16 liiklusele suletud Järva maakonnas Kirna-Virika-Änari maantee Pala külas (km 2,3). Ümbersõit on korraldatud Türi-Väätsa maantee kaudu.

Pindamistööde tõttu kehtib kiiruspiirang 30 km/h Tartu maakonnas Vana-Kastre–Kastre–Võnnu teel Kastre-Aruaia lõigul (km-d 10-11,8).

Jalgratturid on täna teel kell 9.45-11 Pärnu maakonnas 27-kilomeetrisel marsruudil Urumarja-Sindi-Tori-Urumarja. Võimalikud lühiajalised seisakud.

Trasside ehituseks piiratakse Viljandi maakonnas Olustveres Jaska-Võhma tee 4.kilomeetril kiirust 30 km/h.

Ürituse tõttu on pühapäevani Lääne maakonnas Riguldi-Dirhami teel Roostal (4.kilomeeter) piiratud kiirust 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles