Teetööd ja võistlused häirivad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Seoses Luige eritasandilise ristmiku ehitusega on Tallinn- Rapla- Türi maanteel 8,3.-8,5. kilomeetril üks sõidurada suletud ning liiklust reguleeritakse fooridega.

Tipptundidel kasutatakse reguleerijaid. Kiirus on piiratud 30km/h.

Sidekaabli paigaldustööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 km/h Viljandi maakonnas Kirivere tee esimesel kilomeetril.

Autospordiüritusega seonduvalt on alates kella 9.00st orienteeruvalt 18.00ni häiritud liiklus Keila linna tänavatel (Põhja- Posti- Pae-Luha-Tallinna mnt-Keskväljak-Tuula tee-Kalda). Transiitliiklus juhatatakse ajutiste liiklusmärkidega ümbersõidule teiste tänavate kaudu.

Seoses rahvaürituse toimumisega on kell 8.00-15.00 piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Võru maakonnas Antsla-Sänna maanteel Sänna külas (22,2.-23,7. kilomeetril).

Ratsavõistlustega seonduvalt on kell 7.00-13.00 piiratud kiirust kuni 50 km/h Võru maakonnas Krabi külas Rõuge-Vastse–Roosa (15,5.-18,6. kilomeetril) ja Varstu-Tagakolga maanteel (8,9.-10,0. kilomeetril).

Kell 11.00-15.00 on autoralli treeningute korraldamisega häiritud liiklemine Võru maakonnas Luutsniku-Ruusmäe tee esimesel kolmel kilomeetril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles