Politseipatrull astus Narva-Jõesuus nudistide kaitseks välja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Oks / Postimees

Narva-Jõesuu nudistide rannas tekkis täna konflikt Vene turistide ja kohalike nudistide vahel ning vastasseisu pidi lahendama politsei.

Nudistide ranna eestvõitleja Eduard Kostini sõnul hakkas kell 11.30 üks tundmatu noormees kangutama nudistide ranna sildiga posti ning selgus, et tegu oli Venemaalt saabunud perekonna liikmega, kellele ei meeldinud alasti inimeste naabrus, vahendab Põhjarannik.

Kohalikud palusid noormehel sildi kangutamine lõpetada, kuid vene perekond, kellele kuulub aianduskrunt samas aianduskooperatiivis, mis üritas paari aasta eest nudistide randa sulgeda, vastas Kostini sõnul solvangute ja etteheidetega.

Kell 12.40 saabus politseipatrull, kellelt oodati olukorrale lahendust ja umbes 40 minutit selgitasidki politseinikud külalistele, et rand on ametlik ja kui neile ei meeldi alastikultuuri viljelejad, võivad nad minna sellest rannaalast eemale päevitama.

Kinnipidamiseni asi siiski ei läinud, sest konflikt lõppes ja patrull sõitis minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles