Prantsuse presidendi elukaaslane kahetseb Twitteri sissekannet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valérie Trierweiler.
Valérie Trierweiler. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa esimene leedi Valérie Trierweiler ütles, et mõtleb edaspidi enne Twitteris säutsumist põhjalikult järele.

Trierweiler tegi eelmisel kuul sissekande, milles soovis parlamendivalimistel edu Ségolène Royali rivaalile. Royal on president François Hollande'i endine elukaaslane ja nende nelja lapse ema.

Olivier Falorni, kes heideti Sotsialistlikust Parteist välja, sest ta keeldus loovutamast Royalile kandidaadikohta La Rochelle'is, kogus 63 protsenti häältest ja võitis Royali.

«Ma loen enne säutsumist 10-ni,» ütles Trierweiler eile Prantsuse televisioonile.

«Eraasjad peaksid eraviisiliseks jääma. Ja ma olen seda oma lähedastele öelnud, et nad saaksid sellest põhimõttest piinliku täpsusega kinni pidada,» ütles Hollande varem.

Twitteri sissekanne pälvis Prantsuse meedias suurt tähelepanu ning meedia hinnangul valmistas see Hollande'ile sügavat piinlikkust.

Royali ja Trierweileri rivaliteedi üle on juba kaua spekuleeritud. Afääri tõi Trierweilerile hüüdnime Twitterweiler.

Hollande seisis ustavalt Royali kõrval, kui ta 2007. aastal edutult Nicolas Sarkozy vastu kandideeris, kuid väidetavalt algas tema suhe Trierweileriga juba 2005. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles