Teetööd piiravad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Põlva maakonnas Põlva-Reola maanteel Vastse-Kuustes (13,1-14 kilomeetril) on sillaehitustööde tõttu sõidutee liiklusele suletud orienteeruvalt augusti keskpaigani. Ümbersõit toimub marsruudil Reola-Saverna-Põlva.

Seoses teetruubi ehitusega on Pärnu maakonnas liiklusele suletud Jaagupi-Urissaare maantee 2,9-7 kilomeetril (orienteeruvalt kell 9.00 kuni 16.00). Ümbersõit Kabli-Massiaru ja Laiksaare-Massiaru-Teaste tee kaudu.

Harju maakonnas Harju-Ristil on seoses jalg- ja jalgrattateede ehitusega piiratud kiirust 50 km/h Harju-Risti–Võntküla (4,5-5,6 kilomeetril) ja Padise–Kurkse–Harju-Risti (14,57-14,7 kilomeetril) maanteedel.

Jõgeva maakonnas Esku-Pilistvere maanteel Eskust Viljandi maakonna piirini (0-7 kilomeetril) piiratakse seoses kaablitöödega kiirust kuni 30 km/h. Tööd kestavad 25. juulini.

Soodsate ilmastikuolude korral tehakse täna ja homme pindamistöid ning piiratakse kiirust 30 km/h:

Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee Järvere-Varese lõigul (3,6-9,1 kilomeetril)
Tartu maakonnas Igavere–Vana-Kuuste maanteel (0-0,1 ja 1,9-2,7 kilomeetril) ning Puhja-Mõisanurme maanteel (0-2,5 kilomeetril).

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles