ERR: Eesti saatkond Londonis valmistub olümpiaks põhjalikult

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saatkond Londonis.
Eesti saatkond Londonis. Foto: Eda Meresmaa / Õhtuleht

Eesti saatkond Londonis, mis asub triatloni võistluspaiga Hyde Parki vahetuses läheduses, on juba mitu aastat olümpiaks valmistunud.

Iga viimne kui saatkonna töötaja on puhkuselt tööpostile naasnud ja suursaadik Aino Lepik von Wireni sõnul on kõik saatkonna inimesed ärevil, vahendab ERR Uudised.

Konsulaarnõunik Signe Matteus ütles, et eestlased on olümpiaks valmistunud ligi kaks aastat – käidud on kohtumistel, politseiameti korraldatud briifingutel ja ollakse ette valmistunud selleks, et informeerida Eesti kodanikke.

Saatkonna kodulehele on üles pandud info, mida peaksid kõik olümpia ajal saareriiki reisivad eestlased teadma ning konsulaarnõunik soovitab ka, et kõik olümpiakülalised võikisid oma reisi välisministeeriumi kodulehel registreerida.

Riigiesindus on valmis, et konsulaarabi vajavate eestlaste hulk on spordimängude ajal suurem kui tavaliselt ning samuti ollakse valmis ka president Toomas Hendrik Ilvese, peaminister Andrus Anispi ja kultuuriminister Rein Langi peatseks saabumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles