Teetööd häirivad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Sõltuvalt ilmaoludest muudetakse täna õhtul või homme hommikul liikluskorraldust Luige eritasandilise ristmiku ehitusel.

Tallinn-Rapla-Türi maanteel liiklejad suunatakse liiklussõlme rampide kaudu Tallinna ringteele ja sealt uue silla alt läbi sõites tagasipöördega Tallinn-Rapla-Türi maanteele tagasi. Juhime tähelepanu, et tagasipöörde kohtades peavad Tallinna ringteel liiklejad andma teed tagasipööret tegijatele.

Tallinn-Rapla-Türi maanteel Tallinna suuna Sausti bussipeatust nihutatakse 300 meetrit Rapla poole kilomeetrile 9,35.

Lisaks on selle nädala lõpuni Tallinna ringtee 18. ja 21. kilomeetril 150-meetrisel lõigul üks sõidurada suletud ja liiklust reguleeritakse fooridega, tipptundidel reguleerijatega.

Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee Pärnu sõidusuuna 14. kilomeetril remonditakse Laagri bussipeatuse laienduse teekatet. Kiiruspiirang 50 km/h.

Täna ja homme parandatakse teepeenraid Rapla maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel Arankülast Raplani (km-d 43,1-47). Kiiruspiirang tööde tsoonis 50 km/h.

Sobiva ilmaga pinnatakse teekatet:

  • Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel 4-kilomeetrisel lõigul Korba-Tarbja vahel (km-d 81-85);
  • Tartu maakonnas Kambja-Rebase teel Mäekülast Rebaseni (km-d 2,9-6) ja Nõo-Kamja teel Püha-Kambja lõigul (km-d 8,4-10,2).

Pinnatud lõikudel kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Augusti lõpuni remonditakse kruusateed Pärnu maakonnas Kalli-Tõstamaa-Värati maanteel Kalli- ja Tõhela vahelisel lõigul (km-d 0-11,1). Ca 700-meetrises töötsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles