Kärdes hävisid tulekahjus elumaja ja sõiduk

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elumaja põleng Kärdes.
Elumaja põleng Kärdes. Foto: Päästeamet.

Jõgevamaal Kärdes hävis täna öösel tules elumaja ja auto.

Teisipäeva hilisõhtul kell 22.49 sai häirekeskus teate tulekahjust Jõgeva vallas Kärde külas.

Sündmusele sõitsid Maarja, Jõgeva ja Koeru komando päästjad. Päästjate kohale jõudes põles ühekordne puidust elumaja lahtise leegiga, hoone katus oli juba hävinud ning põles ka läheduses seisnud sõiduauto.

Tulekahju kustutati lõplikult kella 2 paiku öösel. Põlengus hukkus kutsikas, hävisid elumaja ja sõiduauto. Kivist kõrvalhoone ja kaugemal seisnud sõiduauto said suitsu- ja veekahjustusi. Inimesed tulekahjus viga ei saanud.

Tulekahju täpsemad asjaolud on selgitamisel, kuid kohalike sõnul süütas oma kodu tõenäoliselt pereisa, 49-aastane Toomas, kes on külaelanikke terroriseerinud juba aastaid, lubades maju maha põletada ja inimesi ära tükeldada. Ka vahetult enne tulekahju puhkemist ähvardanud mees kodu põlema panna. Politseinikud pidasid joobes Toomase kinni. Põlengus kaotas kodu Toomase perekond - naine ja neli last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles