Teetööd häirivad mitmel pool Eestis liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Teetööde tõttu on mitmel maanteelõigul piirkiirust vähendatud.

Kaablipaigaldustööde tõttu piiratakse tööde tsoonis sõidukiirust kuni 50 km/h Viljandi maakonnas Ahimäe-Pahuvere maanteel Tuhalaane-Pahuvere lõigul (km 5,0-7,6).

Tööd kestavad eeldatavalt kuni 31.augustini.

Samal põhjusel piiratakse sõidukiirust 50 km/h ka Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Vändra-Kadjaste lõigul (km 45-53). Tööd kestavad eeldatavalt kuni 1. augustini.

Parkla ehitusega seoses on kuni 24. septembrini Hiiu maakonnas Kärdla-Käina maantee 5. kilomeetril Tubalas kehtestatud tööde teostamise ajal kiiruspiirang 30 km/h.

Teekatte parandustöid tehakse Rapla maakonnas Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel Purku-Järvakandi lõigul (km 19-23) ning tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang 50 km/h.

Kuni 10. augustini teostatakse põrkepiirde paigaldustöid Pärnu maakonnas Pärnu-Lihula maanteel km 8,9-11,7 Audrus. Tööde tsoonis on tee kitsenenud ning vajadusel piiratakse kiirust kuni 30 km/h.

Seoses teetruubi ehitusega on täna ja homme on kell 9.00-17.00 liiklusele suletud Lääne maakonnas Risti-Kuijõe maanteel km 7,5-9,5 (Piirsalu-Kuijõe). Ümbersõit toimub kohalike teede kaudu.

Kruusatee remonttööde tõttu on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Ida-Viru maakonnas Kauksi-Vasknarva maanteel km 21,6-29,5 ning Sonda-Oandu maanteel km 1,9-4,1 (Nüri). Tööd kestavad eeldatavalt 8. augustini.

Teekatte pindamistöid tehakse ning kiirust on piiratud 30 km/h Harju maakonnas Jõelähtme-Kemba maanteel Ruul (km 8,7-11,2) ja Aruvalla-Jägala maanteel Perila-Peningi lõigul (km 12,2-15,1).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles