Teetööd häirivad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne.
Teetööd lisavad esmaspäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Teetööde tõttu on mitmel pool Eestis liiklus häiritud.

Tartu maakonnas Postimaja liiklussõlme ehitustööde tõttu suletakse täna kell 8.30 kuni augusti keskpaigani liiklusele Tõrvandi-Lemmatsi tee esimesed 200 meetrit. Ümbersõit toimub Tõrvandi Tamme tänava ja Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee kaudu.

Täna asfalteeritakse Tartu-Räpina-Värska maanteel Tartu-Põvvatu remondilõigul Lohkva ristmikku (km 4,6). Liiklust reguleeritakse ja ootejärjekorrad ca 4-minutilised.

Pindamistööde tõttu piiratakse kiirust kuni 30 km/h:

  • Võru maakonnas Tallinn-Tartu—Võru-Luhamaa maanteel 10-kilomeetrisel lõigul Võru ümbersõidul (km 250-260) ning Võru-Põlva maanteel Võrust Põlva maakonna piirini (km 0,7-8,1).
  • Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel 6-kilomeetrisel lõigul enne Tartu maakonna piiri (km 103,7-109,5).
  • Harju maakonnas Kemba-Kolaküla teel 4-kilomeetrisel Kemba-Kalme lõigul ja 600-meetrisel lõigul Kogakülas.
  • Ida-Viru maakonnas Kauksi-Vasknarva maanteel Karjamaa ja Remniku 4-kilomeetrisel lõigul (km 17-21).

Lääne maakonnas on teetruubi ehituseks õhtuni liiklusele suletud Risti-Kuijõe teel Piirsalu-Kuijõe vaheline lõik (km-d 8,9-9,3). Ümbersõit on tähistatud kohalike teede kaudu.

Eelteade:

Laupäeval, 28.juulil on kell 9.00-19.00 autospordivõistluse tõttu liiklusele suletud Raiga-Räbi-Nõuni-Lutike tee Raigalt Räbi ristmkuni (km 0-3,2) ning Hellenurme-Päidla tee Räbi ristmikust Päidlani (km-d 5,3-6,9). Lisaks on piiratud kiirust 50 km/h Tatra-Otepää-Sangaste maanteel Kintsli ristmikust Kastolatsini (km-d 20-22,5).

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles