Vaata, kus on täna liiklus häiritud

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maanteeinfokeskus annab ülevaate Eestis tehtavatest teetöödest.

Tänasest suletakse Viljandi maakonnas remondi tõttu täielikult liikluseks Kildu-Oksa-Tõramaa maantee km 13,5 asuv Oksa sild.

Ümbersõit veokitele Kildu-Metsküla-Kõpu kaudu, sõiduautodele on ümbersõit tähistatud lõuna pool asuvate valla ja RMK teede kaudu. Oksa silla sulgemine kestab orienteeruvalt kuni 31. augustini k.a.

Elektriliini töid tehakse tänasest kuni augusti lõpuni Viljandi maakonnas Imavere – Viljandi – Karksi-Nuia maantee km 48,3 Tomuskis.

Tööpiirkonnas piiratakse kiirust kuni 30km/h ja vajadusel reguleeritakse liiklust. 

Geoloogilisi uurimistöid tehakse ja kehtestatakse töötsoonis kiiruspiirang 30 km/h Pärnu maakonnas Pärnu-Jaagupi – Kalli maantee km 0-6 (Pärnu-Jaagupi ja Vahenurme lõigul).

Truubi ehituseks on täna suletud  Lääne maakonnas Risti-Kuijõe maantee km 8,87 kuni 9,32 (Piirsalu). Ümbersõit toimub kohalike teede kaudu.

Pindamistöid teostatakse ja kiirust piiratakse kuni 30 km/h:

-Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maantee km 163 kuni 167 Jõhvis ning Kõrve-Toila maanteel km 0 kuni 5,3.

-Harju maakonnas Pildikülas Jüri bensiinijaama teel km 0 kuni 0,93.

Alates teisipäevast muudetakse liikluskorraldust Tallinna linna piiril Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel km 5,4 kuni 6,0. Lõigul Raudkivi tee – Tähnase tee suletakse osaliselt sõidutee ning kõnnitee.

Tagatud on 1+1 sõidurajad sõiduteel ning ajutine kõnnitee jalakäijatele. Liiklusele avatud osal on kiirus piiratud kuni 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles