Saaremaa traagiline tuleõnnetus ei jäta inimesi külmaks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Inimesed ei jäta Kaarmal traagilise tuleõnnetuse ohvriks sattunud peret hätta ning abipakkujaid on olnud nii mandrilt kui Saaremaalt.

Mõne tunni jooksul oli Kaarma vallavalitsusega täna ühendust võtnud ligi poolsada peret, kes pakkusid eile tulekahju tagajärjel oma kodu ja ühe lapse kaotanud perele abi.

Vallavalitsuse sekretär-asjaaja Gerta Kaasiku sõnul pakuti nii lasteriideid, mänguasju kui ka mööblit. Peamiselt on abipakkujad pärit Saaremaalt, aga nende seas on ka mandrirahvast. Kohalik valla sotsiaaltöötaja kohtus täna ka õnnetusse sattunud perega, et abipakkumisi arutada.

Eesti Punane Rist avas täna hommikul arve, kuhu kõik soovijad saavad teha annetuse põlenguohvrite toetuseks. Täna pärastlõunaks oli 344 inimese annetusest kogunenud 220 558 krooni.

Kõigil, kes soovivad perekonda abistada, palutakse helistada telefonil 452 0456.



Tulekahjus kannatada saanud pere toetuseks saab annetada ka Eesti Punase Risti Saaremaa seltsi kontole 221011370993 Swedbankis. Selgituseks võib panna «Randvere tulekahjus kannatada saanud pere toetuseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles