Valga ööklubi omanik ootab Keskerakonna ajalehelt vabandust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi omanik Märt Rebane lükkas ümber kuulduse äri hingusele minekust.
Ööklubi omanik Märt Rebane lükkas ümber kuulduse äri hingusele minekust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga ööklubi Exotic omanik Märt Rebane ootab Keskerakonna Valga ajalehelt Meie Valga avalikku vabandust, kuna leht teatas ekslikult temale kuuluva ööklubi sulgemisest.

Rebane otsustas esmaspäeval pärast juristiga kohtumist, et ootab ajalehelt kuu aja jooksul avalikku vabandamist ning kui leht seda teeb, siis ta loobub kohtusse minemisest.

Rebane ütles BNSile, et kahjutasu ta ajalehelt tõenäoliselt nõudma ei hakka, kuna on väga raske hinnata, kui suure kahju eksitava teade temale tekitas. Rebane arutas võimalikku kohtusse minekut esmaspäeval juristiga.

Keskerakonna juhatuse liige Heimar Lenk avaldas Meie Valga märtsikuu numbri tagaküljel foto halvas seisukorras olevast puumajast ning lisas selle juurde teksti, et ööklubi Exotica on külastajate puudumise tõttu tegevuse lõpetanud.

Tegelikult oli pildil vaid ööklubile viitav silt ning pildil olev maja pole lõbustusasutusega kuidagi seotud.

Rebase kinnitusel ei ole tal mingit kavatsust ööklubi sulgema hakata.

Lenk on öelnud, et ta pidas fotol kujutatud puulobudikku ööklubiks ja lehes ilmunud teade klubi sulgemist on inimlik eksitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles