Vaata, mis toimub täna liikluses

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teekatte pindamistööd.
Teekatte pindamistööd. Foto: Ants Liigus

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest.

Alates tänasest on remondi tõttu liiklusele suletud Põlva maakonnas  Leevaku-Rahumäe maantee 1. kilomeetril asuv Leevaku sild. Ümbersõit on korraldatud Jaamamõisa kaudu. Sild jääb suletuks orienteeruvalt kuni 15. novembrini.

Alates kella 9.30-st on asfalteerimistööde tõttu häiritud liiklemine Harju maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Luige ristmikul (km 8,3-8,6). Liiklusele on suletud üks sõidurada ning liiklust korraldavad reguleerijad. 

Seoses veetrasside ehitustöödega suletakse  liiklusele Harju maakonnas Viruküla-Riisipere maantee Nissi alevis (km 3,3-3,6). Ümbersõit toimub Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee kaudu. Tee jääb suletuks eeldatavalt 14. septembrini. 

Kattehelkurite eemaldustöid tehakse Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäo ja Koigi vahelisel maanteelõigul (km 91,2-100). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Pindamistöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Kiiu-Soodla maanteel Külmaallika-Soodla lõigul (km 4-9) ning Jõgeva maakonnas Kantküla-Sadala maanteel Kantkülast – Kodismaani (km 0-2,7).

Ettevaatust – teel on lahtist killustikku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles