Saaremaa pere toetuseks on annetatud kolmveerand miljonit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Saaremaal paari päeva eest oma kodu ja tütre kaotanud pere toetuseks on ühe päevaga annetatud juba peaaegu 750 000 krooni.


Täna kella 16.00 seisuga oli 1493 inimest annetanud 744 236 krooni, ütles Eesti Punase Risti seltsi esinaine Riina Kabi Postimees.ee'le. Punane Rist avas kogumisarve vastu tulles kodanikualgatusele eile hommikul.

Kabi sõnul on perekond praegu ajutiselt oma sugulaste juures ning otsest probleemi peavarju ja söögiga neil ei ole. Raha sihtotstarbeliseks kasutamiseks on alustatud nõupidamisi ning ilmselt kulub see perekonnale uue eluaseme muretsemiseks, ütles Kabi.

Kaarma vallas elava pere toetuseks saab annetusi teha Eesti Punase Risti kogumiskontodele 1180001436 Swedbankis ja 10220039608010 SEBs, ülekannet tehes tuleks märkida märgusõnana «Randvere tulekahju». 

Eile otsustas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, et hätta sattunud peret tuleb võimalikult kiiresti aidata ning riik eraldab neile 160 000 krooni paljulapseliste perede toetust, mida pere oli taotlenud.

Samuti on kohaliku sotsiaaltöötajaga ühendust võtnud üle 80 inimese, kes on valmis peret aitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles