Toomet lahkus Forbesi peatoimetaja kohalt liigse pinge tõttu

Enn Tosso
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Toomet
Vallo Toomet Foto: Peeter Langovits

Pärast kahe numbri ilmumist lahkus Forbesi Eesti peatoimetaja Vallo Toomet ametist, põhjendades seda probleemidega suhetes Riia juhtidega ning väga suure tööpingega.

Toomet ütles E24-le, et algusest peale oligi tema leping sõlmitud neljaks kuuks, ent lepingut ei pikendatud seetõttu, et kahepoolsed suhted Riia juhtidega ei olnud jätkamiseks soodsad. Ta rõhutas, et asi oli kahepoolne.

«See oli väga pingeline periood ning sõi liiga palju aega, pere ja muud asjad hakkasid seetõttu kannatama,» ütles Toomet.

Ta kinnitas siiski, et tegu oli tema jaoks väga huvitava kogemusega ning ta ei kahetse seda. Siiski ei soostunud ta ütlema, millega edasi tegeleda kavatseb.

Ta ei osanud ka öelda, kui lihtne on leida uut inimest ajakirja peatoimetaja kohale ning kes see võiks olla. Ta märkis ainult, et see peab olema väga tugeva närvikavaga inimene, kes talub väga hästi stressi ning on suurepäraste juhtimisvõimetega.

Forbesile ennustas ta siiski Eestis head tulevikku.

Ajakirja Forbes väljaandja SK Media Eesti sõlmis lepingu ajakirjanik Scott Dieliga, kes ühineb toimetuse kolleegiumiga. Tema ülesandeks saab väljaande toimetuse meeskonna töö koordineerimine. Scott on sündinud USA-s, kuid elanud Eestis 20 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles