President Ilves esineb mõjukal infoühiskonna foorumil Ameerika Ühendriikides

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves.
President Toomas Hendrik Ilves. Foto: Liis Treimann

President Toomas Hendrik Ilves osaleb 6.-8. augustil Colorados Aspeni Instituudi infoühiskonna foorumil, mille peateemaks on avatud ja uuendusmeelne riigivalitsemine.


Eesti riigipea esineb foorumil ettekandega ja osaleb töögruppides. Foorumil käsitletakse uutest kommunikatsioonitehnoloogiatest lähtuvaid innovaatilisi lahendusi riigivalitsemises ning ka probleeme, mis võivad uutest lähenemistest tekkida, teatas presidendi kantselei.

Töögruppide eesmärgiks on välja pakkuda uusi lahendusi riigivalitsemise läbipaistvuse suurendamiseks, kodanike laialdasemaks kaasamiseks interneti ja nutitelefonide kaudu ning kultuuriliste tõkete vähendamiseks.

Aspen Institute on USA üks juhtivaid haridus-ja poliitikauuringute keskusi, mis korraldab rahvusvahelisi foorumeid ühiskonnale olulistel teemadel uute ideede kujundamiseks.

Foorumi tööd saab jälgida ka veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles