Tartus kukkus surnuks Noorkuu laulja Virgo Tulit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin lõppes Noorkuu laulja Virgo Tuliti elutee.
Siin lõppes Noorkuu laulja Virgo Tuliti elutee. Foto: Kristjan Teedema

Eile hommikul suri õnnetuses Tartu kiirsöögikoha Fasters ees ansambli Noorkuu laulja Virgo Tulit, kes kukkus viie meetri kõrguselt betoonrajatiselt tänavale.

Politsei pressiesindaja Liina Pissarev edastas Postimehele, et eile hommikul kell 9.35 laekus politseile teade, et Küüni tänaval olevalt betoonist servalt, mille kõrgus on umbes viis meetrit, kukkus alla 32-aastane Virgo, kes pealtnägijate sõnul istus äärel, kaotas tasakaalu ning kukkus alla. Mees suri saadud vigastustesse kiirabiautos. Surma põhjuste täpsemaks väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus.

Esialgu levisid meedias ka väited, et laulja surm oli seotud kaklusega, kuid Pissarevi sõnul on politsei praeguseks kogutud materjalidele toetudes seisukohal, et kaklus ja Tuliti surm polnud seotud, kuigi toimusid väikese ajavahega samas kohas.

Nimelt sai turvafirma kell 8.50 väljakutse Küüni tänaval asuvasse kiirsöögikohta. Esialgsetel andmetel lõhkus 36-aastane mees seal asuva toidupoe aknaklaasi. Turvatöötajad pidasid ta kinni, kuid sellele järgnes rünnak kohal olnud seltskonna poolt. Ülekaaluka ründe tõrjumiseks kasutasid turvatöötajad pipragaasi.

Kell 8.58 sai politsei turvafirmalt teate, et Küüni tänaval ründab suur seltskond ametiülesandeid täitvaid turvatöötajaid. Politsei viis sündmuskohalt kaasa kaks inimest – klaasi lõhkuja ja ühe agressiivse turvameeste ründaja. Arstiabi keegi kohapeal ei vajanud. Sündmuse asjaolude uurimiseks alustas Tartu kriminaaltalitus kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise tunnustel.

Seni kontrollitud andmetel viibis Virgo Tulit koos paljude teiste inimestega Fastersi juures ka kakluse ajal, kuid mida keegi seal täpselt tegi, selgitab menetlus. Kohtueelse uurimise raames kuulatakse kõigepealt üle asjaosalised ning analüüsitakse saadud turvakaamera videot.

Tulit oli surres 32-aastane, teda jäävad leinama naine ja kaks last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles