Prostitutsioonile kaasa aidanud Mandrele mõisteti üldkasulik töö

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Mandre
Indrek Mandre Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Harju maakohus mõistis agentuuri Eurostrip juhi Indrek Mandre süüdi prostitutsioonile kaasaaitamises ning mõistis talle kokkuleppemenetluse korras karistuseks vangistust 1 aasta, 11 kuud ja 28 päeva, mis asendati üldkasuliku tööga.

Täna Harju maakohtus toimuma pidanud üldmenetluse eelistungil taotlesid pooled kokkuleppemenetlust, kohus jätkas kohe sellega ning kinnitas prokuröri ja mehe kaitsja vahel sõlmitud kokkuleppe, ütles kohtunik Julia Vernikova Postimehele.

Vastavalt kokkuleppele jäi Mandrele jäi karistuseks 1458 tundi üldkasulikku tööd, mis tuleb tal ära teha kahe aasta jooksul.

Samas vabastas kohus Mandre vahi alt, tema eelvangistuses viibitud aeg arvati karistuse hulka.

Mandrelt mõisteti välja ka kuritegelikul teel saadud vara 69 720 eurot ja 7 senti. Eeluurimise ajal arestitud vara, mehe korter Wismari tänaval jäeti aresti alla seniks, kuni välja mõistetud summa tasumiseni või selle laekumiseni riigituludesse.

Samas süüasjas karistati ka kuriteoga seotud juriidilist isikut, osaühingut Mandre BMS rahalise karistusega 6000 eurot.

Politsei pidas Mandre kinni 9. veebruaril ning järgmisel päeval andis Harju maakohus riigiprokurör Steven-Hristo Evestuse taotlusel loa tema vahistamiseks.

Mandre on end avalikkuses eksponeerinud kui striptiisitaride vahendamisega tegeleva firma omanik ja juht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles