Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimistööd.
Asfalteerimistööd. Foto: Sille Annuk / Postimees

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest.

Asfalteerimistööde tõttu on häiritud liiklus Harju maakonnas Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelisel maanteelõigul (km 41-46,5).

Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptundidel  reguleerijatega. Tööde tsoonis on kiirust piiratud kuni 30 km/h. Töödevälisel ajal on kiiruspiiranguks 70 km/h.

Pindamistöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Luige maanteel Venevere-Kaasiksaare lõigul (km 37-51) ja Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Piibel (km 70-71), samuti  Harju maakonnas Järveküla-Jüri maanteel Järvekülas (km 0,6-2,2) ja Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Õrustelt-Supani (km 205-212).

Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maanteel asuva Sindi-Lodja silla remonttöödega seonduvalt on kiirusepiiranguks 30 km/h ning  esineda  võib lühiajalisi liiklusseisakuid.

Teekatte remonttöid tehakse ning kiirusepiiranguks on 30 km/h Valga maakonnas Valga-Uulu maantee 36-ndal kilomeetril (Koriste oja).

Sidekaabli paigaldustöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Järva maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Kolus (km 82-87).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles