Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Oliver Matkur/Postimees

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest.

Seoses asfalteerimistöödega muudetakse täna  liikluskorraldust Tallinna ringteel Luige eritasandilise ristmiku ehitusobjektil.

Täna suletakse liiklussõlmes Tallinna ringteelt Tallinna viiv ramp ja kogu liiklus Tallinna-Rapla-Türi maanteel antud lõigus toimub reguleerijate abiga Tallinnast ringteele viival rambil. Lisaks reguleeritakse Tallinna ringteel km-d 17,5-17,65. Võimalusel soovitame täna Luige ristmikku vältida.

Teetööd Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel:
*Aruvalla-Kose tee-ehituse lõigul (km 26,7-40) kehtib kiiruspiirang 70 km/h ja ohtlikes kohtades kuni 30 km/h;
*Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelisel maanteelõigul (km 41-46,5) jätkuvad  asfalteerimistööd. Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptunnil reguleerijatega ja kiirus on piiratud tööde tsoonis kuni 30 km/h;
*Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) kehtib tööde tsoonis kiirusepiirang kuni 30 km/h. Liiklust reguleeritakse.

Lisaks tuleb arvestada teetöödega Tallinna linna sissesõidul.

Seoses Männiku tee rekonstrueerimistöödega on täna ja homme osaliselt suletud Männiku tee ja Pihlaka tn ristmik.

Ristmiku piirkonnas on Männiku teel liikluseks avatud 1 sõidurada, kus  liiklust juhitakse fooridega. Ristmiku piirkonnas kehtib kiirusepiirang 30 km/h.

Teemuldetöid tehakse Põlva maakonnas Leevijõe-Karilatsi maanteel Leevijõel (km 0,8-0,9). Tööde tsoonis on liiklusele suletud üks sõidurada ja kiirusepiiranguks 30 km/h.

Pindamistööde tõttu kehtib kiiruspiirang 30 km/h Harju  maakonnas Paldiski majaka teel (km 0,0-3,7)  ja Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Supa-Jaanikese lõigul (km 212-217), samuti Viljandi maakonnas Viljandi-Suure–Jaani maanteel Viljandi-Savikoti lõigul (km 0,0-6,2) ning Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike–Maarja-Vägeva maanteel Rakkest-Vägeva ristini (km 43,5-52).

Silla ümberehitustöödeks on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h ning laiusgabariidiks on 3,5 m Valga maakonnas Laksi-Vastsemõisa-Ansi tee esimesel kilomeetril asuval  Sangaste, Vastsemõisa sillal. Tööd kestavad orienteeruvalt 30. novembrini.

Teekatte remonttöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Võru maakonnas Riia-Pihkva maanteel Luhamaal (km 215-217) ja lõiguti Põlva maakonnas Värska-Ulitina teel Verhulitsa-Ulitina lõigul (km 3,6-12,9).

Kaablitööde tõttu on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Harju maakonnas Kiia-Vääna–Viti maantee 7-ndal kilomeetril (Vääna).

Sademeteta ilma korral teostatakse mõõdistustöid:
* Tallinna-Tartu-Võru-Luhamnaa maanteel  Puurmani-Kärevere lõigul (km 150-153);
*Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Ametmäe-Valga (km 198-201)  ja Raja-Kääpa lõigul (km 82-85). Ettevaatust aeglaselt liikuvast tehnikast möödasõidul!

Teekraavide hooldetöid tehakse Jõgeva maakonnas Vaimastvere-Laiuse teel Kõola-Pedja lõigul (3,5-4,1). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles