Üritused piiravad liiklust maanteedel

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruspiirang
Kiiruspiirang Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Eesti maanteedel piiravad täna liiklust peamiselt mitmel pool toimuvad avalikud üritused.

Hauka Laada tõttu on Antsla kesklinn liiklusele suletud homme kella 18.00ni. Ümbersõidud on tähistatud Põik-Põllu-Pargi ja Metsa tänavate kaudu.

Viru Ralliga seoses on liiklus ajutiselt häiritud Rakvere ümbruse kõrval- ja kohalikel teedel. Teede sulgemise korral jälgida tähistatud ümbersõite.

Seoses Narva Energiajooksuga kehtib täna Narva linnas ning Narva piiripunkti vahetus läheduses ajutine liikluskorraldus. Jooksu trassil on liiklemine häiritud ajavahemikul kell 10.30-14.30. Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel liiklust reguleeritakse. Tavapärane liiklusskeem suletud teedel ja tänavatel taastatakse koheselt peale jooksjate möödumist. Täpsem informatsioon www.jooks.ee.

Viru Folk 2012 festivali raames on täna kella 15-st kuni homme kella 12ni Lääne-Viru maakonnas Võsu-Kotka maantee kilomeetritel 0,5-1,5 ning Haljala-Käsmu maantee kilomeetritel 28,1-30,2 piiratud kiirust kuni 50 km/h.

Ürituse Varbola Puu 2012 toimumise ajaks on täna kella 12st kuni kella 23ni Rapla-Varbola maantee kilomeetritel 20.8-22.3 piiratud kiirust kuni 30 km/h. Tee servas parkimine on lubatud Rapla-Varbola suunal.

Kalevipoja IV Rattamaratoni tõttu on häiritud liiklus Jõgevamaal Jõgeva vallas Kuremaa külas. Laiuse-Kuremaa maanteel ja Kuremaa-Soomevere maanteel on kiirus piiratud lõiguti kuni 30 km/h. Liiklust aitavad sujuvaks muuta reguleerijad.

Teetööd toovad kiiruspiiranguid

Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) tehakse täna ja homme kell 07-19 asfalteerimistöid, liiklust reguleeritakse.

Jõgevamaal Jõhvi-Tartu-Valga maantee kilomeetritel 99-101 (Uhmardu) on pindamistöödeks piiratud kiirust 30 km/h. Piirang kehtib kuni 14. augustini.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee, nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles