Jaanus Rahumäe autoga ületati kiirust

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rahumägi
Jaanus Rahumägi Foto: Toomas Huik

Politsei tuvastas juuli algul Jaanus Rahumäele kuuluva auto kiiruseületamise Tallinna-Tartu maanteel ja määras talle hoiatustrahvi. Mees kinnitas, et tema kiirust ületanud autot sel ajal ei juhtinud.

Politsei- ja piirivalveamet tuvastas, et 6. juulil sõitis Chevrolet Captiva Tallinna–Tartu maantee 84,6. kilomeetril, kus suurim lubatud kiirus on 90 km/h, kiirusega 97 km/h +/–4 km/h, kirjutab Õhtuleht.

Väärteomenetluse seadustiku alusel määras politsei üheksa euro suuruse hoiatustrahvi auto omanikule, endisele riigikogu liikmele, julgeolekuekspert Jaanus Rahumägile.

Jaanus Rahumägi kinnitas Postimehele, et tema seda kiiruseületamist kindlasti toime ei pannud, sest kõnealust autot kasutab keegi teine. «Ma sõidan ise hoopis teise autoga ja sel ajal ei olnud mind üldse Eestiski,» ütles Rahumägi.

Rahumägi lisas, et kuna ta pole ka praegu Eestis, ei ole ta nimetatud trahviteadet kättegi saanud. Mees kinnitas, et trahvi kättesaamisel vaidlustab ta selle ning laseb suunata inimesele, kes tegelikult sõidukit kasutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles