Fotod: Aegna saare juures plahvatas skuuter

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna päeval Aegna lõunarannas õnnetusse sattunud skuuter.
Täna päeval Aegna lõunarannas õnnetusse sattunud skuuter. Foto: Päästeamet

Aegna saare juures toimus õnnetus skuutriga, mis väidetavalt plahvatas. Kiirpaadi juht sai esialgse info põhjal näovigastusi.

Politseisse saabus kõne kell 13.22 läbi häirekeskuse, kuhu helistas juhtunut näinud möödakäija, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helin Vaher.

«Esialgse info põhjal oli skuuter väidetavalt plahvatanud, kuid seda infot kontrollitakse,» ütles Vaher. Viga sai skuutrit juhtinud 1990. aastal sündinud Eesti noormees, kellel olid näovigastused.

«Häirekeskus võttis ühendust kohapeal viibiva reservpäästerühmaga, kes hindas olukorda ja konsulteeris päästeameti kaudu arstiga kannatanu seisundit. Kuna noormehe seisund ei olnud eluohtlik, otsustati, et helikopterit saata pole vaja, piisas piirivalvekaatrist.»

Piirivalve kaater koos arstiga sõitis Aegnale, kus kannatanule oli osutatud juba ka esmast abi. Praeguseks on kannatanu viidud haiglasse, arstide sõnul on ta kontaktne ja tema elu ohus pole.

Aegna lõunarannas sündmuskohal käinud päästeameti demineerijad välistasid skuutri plahvatuse põhjusena lõhkeseadeldise. Plahvatuse põhjustas veesõiduki tehniline rike.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles