Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest.

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) asfalteeritakse täna kella 15-ni. Liiklust reguleeritakse.

Rulluisumaratoni tõttu on kell 10.30-15 liiklusele suletud Tartu-Jõgeva-Aravete maantee Jõgeva ja Tartu vahel. Ümbersõidud on tähistatud Jõgevalt Tartu suunas Puurmanni kaudu ning Tartust Jõgeva suunas Aovere-Palamuse kaudu.

Liiklus avatakse viimase võistleja möödudes orienteeruvalt järgmistel aegadel:
- Jõgeva-Kaarepere vaheline lõik avatakse 12
- Kaarepere-Tabivere vaheline lõik kell 13
- Tabivere-Lähte vaheline lõik kell 13.35
- Lähte-Tartu vaheline lõik kell 15

Seoses Hauka Laadaga on Antsla kesklinn liiklusele suletud kella 6-ni õhtul. Ümbersõidud on tähistatud Põik-Põllu-Pargi ja Metsa tänavate kaudu.

Esmaspäeval kella 8-st kuni neljapäeva, 16. augusti südaööni on seoses remonttöödega liiklusele suletud Harju maakonnas Põllküla-Madise tee 2,1 km asuv Põllküla raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Paldiski-Madise kaudu.

Valga maakonnas suletakse liiklusele esmaspäevast kuni oktoobri lõpuni Laksi-Vastsemõisa-Ansi tee 1. kilomeetril asuv Vastsemõisa sild. Ümbersõit toimub Sangaste-Lauküla kaudu.

Järgmisel nädalal alustatakse Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel remonttöödega kahel uuel lõigul:
- esmaspäevast alates parandatakse Harju maakonnas Paunküla juures km-tel 51-54,5 pikirööpaid. Üks sõidusuund on ca 1 kilomeetrisel lõigul suletud ja liiklust reguleeritakse;
- nädala keskel alustatakse Tartu maakonnas sõidujälgede asfaltkatte uuendamist 25-kilomeetrisel lõigul maakonna piirist Tiksojani (km 153,4-178,4).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles