Ümbertöötlemiskeskuse tulekahju ei häirinud Londoni olümpia lõputseremooniat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia pealinnas Londonis puhkes eile tulekahju suures ümbertöötlemiskeskuses, mis asub olümpiastaadionist 11 kilomeetri kaugusel Dagenhamis
Suurbritannia pealinnas Londonis puhkes eile tulekahju suures ümbertöötlemiskeskuses, mis asub olümpiastaadionist 11 kilomeetri kaugusel Dagenhamis Foto: SCANPIX

Suurbritannia pealinnas Londonis puhkes eile tulekahju suures ümbertöötlemiskeskuses, mis asub olümpiastaadionist 11 kilomeetri kaugusel Dagenhamis.

Londoni tuletõrjejuhi Ron Dobsoni sõnul oli tegemist Ida-Londoni viimaste aastate suurima tulekahjuga, edastab Sky News.

Tulekahjusuitsu oli näha kümne kilomeetri kaugusel.

Tulekahjust teatati eile kohaliku aja järgi kell 13.00. Meedia andmetel osales kustutustöödel 40 tuletõrjeautot ja üle 200 tuletõrjuja.

Põlengu tunnistajaks olnud kirjutasid Twitteris, paigas on palju suitsu, kuid tuule suund on selline, et suits ei kandu olümpiastaadioni suunas.

Võimud teatasid hiljem, et põleng ei ohustanud ega häirinud Londoni olümpiamängude lõputseremooniat.

Põleng saadi kontrolli alla kell 17.00 kohaliku aja järgi. Kustutamise järgse kontrolliga jätkatakse täna hommikul.

Inimesed põlengus kannatada ei saanud. Põlengu põhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles