Texase tulistamine sai alguse väljatõstmisteatest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Caffall
Thomas Caffall Foto: SCANPIX

USAs Texases College Stationis A&M ülikooli lähedal leidis eile aset tulistamine, milles sai surma kolm ja kannatada neli inimest.

Politsei andmetel käivitas juhtumi see, kui 41-aastane konstaabel Brian Bachmann viis A&M ülikooli lähikonnas elanud mehele väljatõstmisteate, edastab foxnews.com.

Teadet näinud 35-aastane Thomas Caffall avas tule ning tulistas politseinikku.

Hukkus ka sündmuspaiga lähedal olnud 43-aastane mees.

Politsei sai tulistamise kohta teate eile pärastlõunal. Sündmuskohale jõudes leidsid politseiüksused eest surmavalt vigastatud Bachmanni, kes lamas murul.

Politsei avas Caffalli vastu tule ning viimane sai surmavalt haavata. Caffall suri hiljem haiglas.

Juhtumis sai kolm politseinikku vigastada ning üks 55-aastane naine raskelt haavata. Ta seisund haiglasse viimisel oli kriitiline.

Ülikooli alal anti hoiatus tulistamise kohta. Enamik selle ülikooli 50 000 üliõpilasest on suvepuhkusel ning selle tõttu liikus ülikoolis üsna vähe inimesi.

Tulistaja õde Courtney Clark palus venna vägivallatsemise pärast vabandust ning oli üllatunud, et ta vend midagi sellist tegi. Ta edastas kaastundeavalduse hukkunute perekondadele.

Politsei uurib tulistaja motiivi.

College Station asub Hustonist 140 kilomeetri kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles