Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Toomas Huik

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest.

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel tehakse täna ja homme teekatte freesimistöid Harju maakonnas Kose-Ristil km 41,0-41,05 kordamööda mõlemal suunal, liiklust reguleeritakse ning jätkub km 51-54,5 Paunküla juures pikirööbaste remont, kus üks sõidusuund on ca 1 km ulatuses liikluseks suletud ja liiklust reguleeritakse.

Km 186,6 asuval Variku viaduktil suletakse vuukide paigaldamise ajaks samuti üks sõidusuund ning liiklust reguleeritakse fooridega, tööd Variku viaduktil toimuvad soodsate ilmaolude korral nädala lõpuni.

Alates eile õhtust on Harju maakonnas Luige eritasandilise ristmiku ehitusel liikluskorralduse muudatus: kuni 15.augustini on km 9,57-9,7 üks sõidurada suletud. Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptundidel reguleerijatega.

Tallinna ringtee liiklus on Jüri poolt tulles suunatud paremale niidile. Samuti jääb kehtima peatee Jüri poolt Rapla poole keerajatele ning Saku poolt Tallinna pöörajatele.

Viitna-Koljaku maantee km 0,8-1,1 remonditaval Viitna viaduktil suletakse üks sõidurada, kehtib kiiruspiirang kuni 30 km/h ning liiklus on korraldatud eesõigusmärkidega.

Teekatte pindamistöid tehakse sobilike ilmastikutingimuste korral Viljandi maakonnas Viljandi-Põltsamaa maantee km 16,8-18,7 Tõnissaare-Pariku vahelisel teelõigul ja km 23-27 Oorgu-Vissuvere vahel. Kiiruspiirang 30 km/h kehtib 3 päeva peale tööde lõppu.

Riisipere alevikus Metsa tänaval on teeäärsete vee- ja kanalisatsioonitrasside paigaldamise tõttu kiiruspiirang  kuni 30 km/h. Tööd kestavad kuni septembrikuu lõpuni.

Jõgeva maakonnas Vägeva-Pedja maantee km 4-8,5 Selli-Päde lõigul on teekraavitööde tegemise tõttu kiiruspiirang töötsoonis kuni reede, 17. augustini.

Jõhvi-Tartu-Valga maantee km 97,9-99 tehakse katte defektide ribapindamist, kiiruspiirang 30 km/h kehtib kuni 16. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles