Läti politsei tabas kaks inimest tapnud teismelised

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Läti politsei võttis kahe inimese tapmise eest Riia elurajoonis kinni kolm 15–16-aastast teismelist, teatas Riia regiooni kriminaalpolitsei täna.

Vecmīlgrāvise mikrorajoonis toime pandud roimade eesmärgiks oli röövimine – mõlemad ohvrid peksti surnuks.

Eelnevalt jõid kahtlusalused mitme päeva vältel alkohoolseid jooke ja suitsetasid sünteetilist marihuaanat, ütles politsei esindaja.

Politsei sai teate 52-aastase mehe tapmisest teisipäeva hommikul Uurimise käigus vahistati 15- ja 16-aastased teismelised. Selgus, et 12. augustil olid nad tapnud ka oma sõbra – 20-aastase noormehe, kelle laip leiti hiljem Vecmīlgrāvise mikrorajoonis asuvast metsatukast.

Kinnipeetud on sõbrad ning kõik elavad samas mikrorajoonis.

Nende suhtes on algatatud kriminaalprotsess süüd raskendavate asjaoludega tapmises, süüdimõistmisel ähvardab neid 10–20-aastane vanglakaristus.

Politsei esindaja sõnul on kinnipeetud ka varem korrakaitsjate huviorbiiti sattunud niinimetatud legaalsete narkootikumide kasutamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles