Kuressaare haigla kopteriplats on saanud rohelise tule

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare haigla
Kuressaare haigla Foto: saarehaigla.ee

Et Kuressaare haigla juurde on vaja kopteriplats rajada, sellega on päri kõikvõimalikud ametkonnad, kuid raha ehitamiseks praegu ei ole.

Üleeile pani projektile ametlikult õla alla ka Kuressaare linnavalitsus, kirjutas Saarte Hääl.

Platsi rajamise eestvedaja, volikogu linnakodaniku komisjoni liige Enn Rettau andis komisjoni koosolekul ülevaate senistest arengutes ja lühike kokkuvõte oli, et spetsialistide arvates on kopteriplatsi rajamine haigla juurde elementaarne.

«Saaremaa haigla peab saama kopteriplatsi, et lahendada tõsine probleem ühenduse tagamisel mandriga,» rõhutas ka mõned päevad tagasi maakonda väisanud riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Margus Tsahkna.

Rettau sõnul on nii linnapea, linnavolikogu esimees kui ka maavanem lubanud igati aidata, leidmaks lahendusi idee elluviimiseks, kuid praegu on peamine probleem kopteriplatsi rajamise rahastamine, milleks kuluks ca 35 000 eurot, sest linnal raha pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles