Savisaar eitab TV3-s väljareklaamitud kähmlusvideot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Toomas Huik / Postimees

Tallinna linnapea Edgar Savisaar lükkas oma blogis tagasi TV3 väited, nagu ta oleks kellegagi öises pealinnas kähmlema läinud.

TV3 teatas oma uue otsesaate «Omakohus» avaosa reklaamiks, et vaatajad näevad kähmlusvideot, kus üheks osaliseks on Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Telekanali pressiteate kohaselt saavad televaatajad osaleda gallupis, mille küsimus on «Kas Savisaarel oli õigus nii käituda?», ning oma arvamusi sel teemal saatejuhtidele Kirsti Timmerile ja Alari Kivisaarele otse-eetris avaldada.

««Omakohus» stardib šokeeriva kähmlusvideoga Savisaarest! Täna kell 19.30 alustab TV3s uus interaktiivne otsesaade «Omakohus», mis avapauguna käsitleb kummalist juhtumit öises Tallinnas, kus peaosaliseks Edgar Savisaar,» reklaamis telekanal oma värsket saadet.

Edgar Savisaar kirjutas aga oma veebipäevikus, et eelmise teisipäeva kesköö paiku oli ta Tallinnas klubi Venus ees Delfi fotograafile poseerinud ning teda julgustustavalt õlale patsutanud, kuid eile oli teda taasiseseisvumispäeva pidustuste eel Harju mäele oma sõbra ründamise kohta küsitlema tulnud kaameramees.

TV3-e avalike suhete juht Annely Adermann kinnitas, et nad on kursis Edgar Savisaare versiooniga toimunust, kuid ei soostunud seda õhtuse otsesaate eel kommenteerima. «Õhtul saates saab esitada argumente, nii poolt kui vastu,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles