Vaher rõhutas vabatahtlike kaasamise olulisust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken-Marti Vaher
Ken-Marti Vaher Foto: Peeter Langovits / Postimees

Siseminister Ken-Marti Vaher rõhutas pühapäeval politsei- ja piirivalveameti (PPA) korraldatud esmakordsel vabatahtlike perepäeval, et ministeeriumi selgeks prioriteediks on abipolitseinike ja vabatahtlike päästjate laialdane kaasamine turvalisuse tagamisse ning vabatahtliku tegevuse igakülgne toetamine.

«Kaasalöömine vabatahtlikuna peaks kujunema aktiivsetele kogukonnaliikmetele auasjaks ja heas mõttes staatuse sümboliks,» ütles siseminister Ken-Marti Vaher ministeeriumi pressiesindaja teatel perepäeva avamisel.

Vaheri sõnul saab vabatahtlike kaasamisega nii päästetöösse kui korrakaitsesse tuua lisajõude kogu ühiskonna turvalisuse suurendamisse ja tõsta kodanike vastutust kogukonna ees. Samuti saavad vabatahtlikud anda olulise panuse ennetusse, elanikkonna teadlikkuse suurendamisse ja esmatasandi kriisiolukordade lahendamisse.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri vabatahtlike perepäevale sisekaitseakadeemia hoovi oli kutsutud abipolitseinikud, vabatahtlikud päästjad ja merepäästjad, naabrivalve ning Served The City liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles