Metlev: avaldus väljendas assamblee juhtkonna arvamust

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Metlev
Sergei Metlev Foto: Reporter.ee

Õpilasesinduste Assamblee peasekretär Sergei Metlev ütles, et Venemaa suursaadiku Nikolai Uspenki väljaütlemiste kohta tehtud avaldus esindas kogu õpilasesinduste assamblee juhtkonna seisukohta.


Metlev ütles ETV hommikuprogrammis «Terevisioon», et avaldusega välja tulles tegutses ta kooskõlas oma südametunnistusega, vahendavad

ERR Uudised

.

«Olles organisatsiooni juht, pidin kuidagi suursaadiku süüdistustele reageerima ja mul olid ka selleks olemas volitused,» selgitas Metlev.

Ta märkis, et esmaspäeval toimus esinduskogu koosolek, kus kõik liikmed toetasid Metlevit ning otsustati, et Metlevi avaldus on esinduskogu avalik seisukoht.

Noormees märkis, et paraku on õpetajatel hoopis teine arvamus, kuna nad on sündinud hoopis teises riigis ja seal üles kasvanud.

Metlev lisas, et ta ei kavatse tekkinud olukorras kooli vahetada, kuid tunnistas, et õpetajate tekitatud surve tõttu võib ta olla sunnitud seda tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles