Türil hukkus tulistamises inimene

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Tome
Nikolai Tome Foto: Politsei

Täna kella 12.13 ajal teatati politseile tulistamisest Türil aadressil Tehnika 9A.

Esialgsetel andmetel tulistas metallitöötlemisega tegelevas ettevõttes OÜ Avemet Eesti töötav Nikolai Tome sinna sisenenud meest, kes suri saadud vigastustesse kohapeal. Teine samas firmas töötanud mees sai kergemaid vigastusi.

Veidi enne kella 19t teatas politsei, et hetkel kurjategijat veel tabatud pole, kuid politsei tegeleb sündmuse lahendamisega aktiivselt.

Praeguseks on leitud relv, millega oletatavasti pandi toime antud kuritegu. Kas tegemist on sama relvaga, sellele annab vastuse esemele tehtav ekspertiis.

Praeguseks on politseil olemasoleva info põhjal alust oletada, et tulistamise põhjuseks oli tulistaja ja hukkunu omavaheline tüli.

Juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 113 alusel ning menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Politsei otsib tulistamises kahtlustatavat Nikolai Tomet aktiivselt taga ja ootab igasugust teavet tema võimaliku asukoha kohta telefonile 110.

Järva Teataja andmeil on hukkunu Türi mees Auris Mäsak, kes on varem seadusega pahuksis olnud. 2000. aastal rentis Mäsak Eestist bussi ja sõitis Hispaaniasse, kus pani selle müüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles