Kaitseminister ja kaitseväe juhataja autasustavad parimaid sportlasi

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapral Tõnu Endrekson
Kapral Tõnu Endrekson Foto: Kaitsejõudude peastaap

Kaitseminister Jaak Aaviksoo ja kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots


autasustavad homme, 18. märtsil kell 11 Kaitseväe Ühendstaabis 2008. aasta parimaid kaitseväe sportlasi.

2008. aasta kaitseväe parim meessportlane oli Staabi- ja sidepataljoni spordirühmas teeniv kapral Tõnu Endrekson, vahendas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

Kapral Endrekson võitis koos Jüri Jaansoniga Pekingi olümpiamängudel 2000 meetrisel distantsil hõbemedali paarisaerulisel kahesel.

Lisaks saavutas kapral Endrekson esikoha Euroopa meistrivõistlustel Ateenas neljapaadis koos kapral Andrei Jämsa, Jüri Jaansoni ja Allar Rajaga.

Kaitseväe parim naissportlane aastal 2008 oli kapral Anzela Voronova, kes tuli Rootsis Bodenis toimunud sõjaväelaste MMil laskmises maailmameistriks. Kapral Voronova saavutas esikoha naiste arvestuses lamades laskmises 595 punktiga, mis on maailmatasemel tipptulemus.

Kaitseväe 2008. aasta aktiivseima sportlase tiitli pälvis staabiveebel Roman Kattai Kaitseväe Ühendatud Õppeasutustest.

Aasta aktiivseima sportlase nimetus läheb kaitseväelasele, kes on kaitseväe üldfüüsilises testis saavutanud kahel korral maksimumtulemused ja osalenud edukalt aastaringselt erinevatel kaitseväe võistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles