End lumeinimeseks maskeerinud ameeriklane hukkus maanteel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamuflaažikostüüm, mida end lumeinimeseks maskeerinud Montana mees kandis.
Kamuflaažikostüüm, mida end lumeinimeseks maskeerinud Montana mees kandis. Foto: SCANPIX

Montana loodeosas end lumeinimeseks maskeerinud ning raporteid müstilise olevuse kohta provotseerida üritanud mees sai autolt löögi ja suri sündmuskohal, vahendas Telegraph.

Mees kandis militaarstiilis kamuflaažikostüümi (Ghillie suit), mille külge oli õmmeldud samast kangast narmad. Ta seisis üleeile öösel Kalispelli linna lähedal maanteel, kui talle otsa sõideti, teatas Montana maanteede patrull. Teine auto sõitis mehest üle, kui ta tee ääres lebas.

Flatheadi maakonna ametnikud kinnitasid, et tegu on 44-aastase Randy Lee Tenley’ga. Politseinikud intervjueerisid Tenley sõpru, et teha kindlaks tema motiivid. Samuti võis mees olla alkoholijoobes, kuid uurijad ootavad testide tulemusi.

«Ta üritas petta inimesi mõtlema, et lumeinimene on liikvel,» ütles maanteepolitseinik Jim Schneider ajalehele Daily Inter Lake. «Sa ei saa seda välja mõelda. Ma ei ole varem kuulnud ega näinud mitte midagi taolist. Ilmselgelt oli inimestel raske teda kostüümi tõttu märgata.»

Tenley surma põhjustasid kaks autojuhti, tüdrukud vanuses 15 kuni 17, kes ei suutnud aegsalt pidurdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles